Shoot plannen

Bij Walet Fotografie zijn er verschillende opties mogelijk. Hieronder kunt u alle mogelijkheden vinden van studio tot locatie shoots. Bent u klaar om een shoot in te plannen? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Studio shoot

Geïnteresseerd in een studio fotoshoot? Mijn studio is ook makkelijk op te zetten bij u thuis. Ideaal voor huisdieren en kinderen die een vreemde omgeving minder prettig vinden. Het is ook mogelijke om langs te komen bij mijn studio aan huis.

Voor mijn studio heb ik een aantal achtergrondkleuren waaruit u kunt kiezen. Door de lengte van het doek zijn sommige kleuren niet beschikbaar om mee te nemen voor een shoot aan huis.

Beschikbare kleuren: zwart, grijs, wit, roze, blauw, groen en rood

Let op: de daadwerkelijke kleur is afhankelijk van belichting tijdens de shoot en de nabewerking. De drie blauwe foto’s hierboven zijn allemaal gemaakt met dezelfde achtergrond.

Shoot op locatie

Naast studiowerk verzorg ik ook shoots op locatie. Wellicht wilt u uw bruiloft of evenement laten vastleggen door een fotograaf. Ik kan dan twee camera’s meenemen en fotograferen zonder sluitergeluid. Hierdoor kunt u ongestoord genieten van uw bruiloft of evenement en achteraf de mooie momenten herbeleven door de foto’s.

Ook verzorg ik fotoshoots op locatie. Alleen, met zijn tweeën of in een groep. In een mooi veld, een zandvlakte of de duinen. Of wellicht op een locatie die belangrijk is voor u. Het kan allemaal.

Huisdieren shoots

Wilt u een mooi portret of een actiefoto van uw huisdier? Dan kan een studioshoot zeer geschikt zijn. Zeker een studioshoot op locatie waarbij uw huisdier in zijn/haar eigen omgeving kan blijven. Toch is een studioshoot niet voor elk huisdier weggelegd. Sommige dieren vinden de papieren ondergrond eng of schrikken van de flitsers. Het is aan u om in te schatten of uw dier zich hierbij prettig voelt. Sommige dieren zijn goed te paaien met snoepjes en speeltjes.

Een andere optie is om een shoot te doen zonder de studio. Indien uw dier naar buiten gaat zou de shoot ook op een mooie locatie plaats kunnen vinden. Denk aan een grasveld of zandvlakte. Dit is voor dieren vaak minder spannend dan een studioset.

error: Content is protected !!